Adil ışık antalya şubeleri

Adil Işık sahibi kimdir?

Türkiye'de alt gelir kesimine yönelik trendleri takip eden bir marka olarak yola çıkan Adil Işık, son dönemde yakaladığı başarıyla her kesimden kadını müşterisi yapan bir marka. Adil Işık, Isparta'dan İstanbul'a göç eden Işık Ailesi'nin en büyük çocuğu. İlkokul mezunu.

Adil Işık hangi Avm’de var?

adL AVM Mağazaları

01 Burda AVM AdanaZemin
Mall of istanbul Avm1. Kat0549 742 75 53
Margi Avm /Outlet0284 236 90 80
Marmara Forum Avm1. Kat0212 466 66 55
Marmara Park Avm2. Kat0212 853 55 50

adL kaç mağazası var?

'Adil Işık' markasıyla başladığı yolculuğunu 'ADL' ve 'Love My Body' markalarıyla sürdüren şirket, bugün yurtiçinde 116 ve yurtdışında ise 45 mağazaya ulaşmış durumda.

adL hangi marka?

Türk markası Adil Işık, 2015'te yurtdışında % 50 büyüyecek. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı Işık, Rusya, Arabistan ve Ortadoğu'ya odaklandıklarını belirterek, "Ocakta İsviçre'de de mağaza açacağız" dedi. Hazır giyim firması Adil Işık Group (adL), küresel marka oldu.

Adil Işık adL mi?

Bünyemize katılan yeni markalarla beraber Adil Işık olan marka ismimiz Group adını aldı. Bu büyümeye paralel olarak marka adı adL olarak değiştirildi. Bu değişimle beraber marka kimliği, tasarımları, fiyat aralığı, mağaza konsepti ve hizmet kalitesi üst seviyeye taşındı.

adL elbise kimin?

Modada zamansızlığa vurgu yapan ‌‌firma, Adil Işık ‌Group bünyesindeki ‌adL elbise kategorileriyle de modaya yön veriyor. ‌Giyim sektörüne getirdiği çarpıcı ürün gruplarından biri de kadınlara özel tasarladığı elbiseler oluyor.

Meydan Avm’de Hangi mağazalar var?

Başta IKEA, Media Markt, Boyner, 5M Migros, Cinemaximum, Joker Dünyası, Mango, LC Waikiki, Intersport, Koton, Defacto olmak üzere, uluslararası ve ulusal 170 markanın magazaları, restaurantlar, cafeler, son teknolojik özelliklere sahip 2.500 koltuk kapasiteli 10 salondan oluşan müthiş bir sinema kompleksi ve 3.500 m2 …