A 10 savaş uçağı

A-10 Thunderbolt hangi ülkenin?

A-10 Thunderbolt II, Amerikan Fairchild Republic şirketi tarafından üretilen; kara birliklerine yakın hava desteği sağlama görevi için ABD Hava Kuvvetleri için özel olarak geliştirilen bir saldırı uçağıdır.

A-10 Thunderbolt durdurulabilir mi?

a10'un durdurulabilirligi, acaip kuyruk tasarimiyla da zorlastirilmistir, zira yine kuyrukta bulunan cift motorun gaz cikislarina yanlardan perdeleme yapan kuyruk yapisi, a10'u infrared gudumlu fuzeler tatrafindan tespit edilmekten kurtarmasa da bunu bir hayli zorlastirir.

A-10 nedir?

a tipi, yani ground attack türü bir savaş uçağı. 1989 tarihli amiga oyunu sayesinde biz simülasyon da seven gamer'lar arasında bolca a-10 tank killer adıyla da anılır. ama esas kullananları için "warthog" ya da "hog" adıyla bilinir.

Warthog neresi?

genellikle afrika'da, sahra'nın güneyinde rastlanan, susuz aylarca yaşayabilen; çölleri, dağları mekan edinen yaban domuzu. latince adı; phacochoerus africanus. çok sivri dişleri varmış. aslan kral'da, hakuna matata şarkısını seslendiren iki yaratıktan, adı pumbaa olanı.

Su 25 kimin?

Suhoy Su25 (Kiril alfabesinde: Сухой Су-25) (NATO rapor ismi 'Frogfoot') Suhoy Tasarım Bürosu (SDB) tarafından tasarlanmış; çift motorlu, tek kişilik, saldırı/yakın hava desteği uçağıdır. ABD Hava Kuvvetlerindeki karşılığı A-10'dur.

Thunderbolt kablo nedir?

Kısaca özetlemek gerekirse Thunderbolt, bir kablolu veri ve güç aktarım teknolojisidir. Intel tarafından tasarlanan Thunderbolt teknolojisi Apple tarafından aktif olarak kullanılıyor. Benzer bir teknoloji olan USB sistemine göre çok daha hızlı ve güvenli bir aktarım yaptığını söylüyor.

A 10 kaç ram?

Samsung Galaxy A10'un ayırıcı özelliklerinden biri de 8 çekirdekli bir işlemciye sahip olmasıdır. 3 GB erişimli hafıza ve 32 GB dahili bellek bulunmaktadır.